herinrichting marktplein heino start dinsdag 1 maart

De eerste werkzaamheden zijn het verwijderen van het stroomnet onder het plein. Deze wordt vervangen door het openbare net. Daarna wordt nieuwe bestrating aangebracht, komen er nieuwe zitelementen en wordt ruimte gemaakt voor de groene bies aan de gebouwenkant. De weekmarkten zijn in deze fase verplaatst naar de Marktstraat en een deel van het parkeerterrein. Tijdens de werkzaamheden wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met laden en lossen en de bereikbaarheid van de winkels.

Meer informatie is beschikbaar in het Dorpshuus.

Planning
Fase 1 Marktplein opbreken en herinrichten: 1 maart t/m eind april 2016.
Fase 2 Dorpstraat: medio april tot begin mei 2016.
Fase 3 Achterzijde appartementengebouw: begin mei tot begin juni 2016.
Fase 4 Achterzijde Dorpshuus en Marktstraat: eind mei tot medio juni 2016.

Meer foto's