Home / archiefcentraal / helm mee de heemtuin voorjaarsklaar te maken

helm mee de heemtuin voorjaarsklaar te maken

Heemtuin Veermans Hof IJsselflora aan de Bongerd in Wijhe zoekt mensen die op NL Doet de handen uit de mouwen willen steken. ‘Vrijdagochtend 11 maart gaan we de heemtuin weer klaarmaken voor bezoekers: blad harken, oude plantenresten verwijderen, paden, heggen schoonmaken, houtwerk en nestkastjes schoonmaken, perken afsteken, snoeien etc. De tegenprestatie van ons is koffie/thee met zelfgebakken taart!’ Graag even aanmelden via www.nldoet.nl of bij Annet van der Veen, heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl (tel. 0570-523937).

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.