hele bestuur rgv kwiek stopt

Het hele bestuur van Raalter Gymnastiekvereniging Kwiek stopt er mee. Dat heeft het vrijdag laten weten tijdens een extra ingelaste Algemene Ledenvergadering. Wanneer de taken niet snel overgenomen worden, dreigt de club ophouden te bestaan.

Per 1 maart willen alle bestuursleden, inclusief voorzitter Mariska Zwaart, hun functies neerleggen vanwege tijdgebrek en gezondheidsredenen. Hoewel er tijdens de bijeenkomst wel een paar initiatieven besproken werden, heeft niemand zich aangemeld om de taken structureel over nemen.

Bij RGV Kwiek doen 250 kinderen aan dance, acrogym en turnen. De afdeling Rhönrad ging een paar maanden geleden al over in GV Rats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.