heino aktief laat handen spreken tijdens nldoet

Iets terug doen voor de Heinose samenleving. Dat is het credo van Heino Aktief, die dit jaar 25 jaar bestaat. Daarom steken de leden de handen uit de mouwen op zaterdag 12 maart. “Wij haken aan bij NLDOET van het Oranjefonds en gaan bij twee in onze ogen belangrijke organisaties klusjes doen. Alleen beperken wij het tot de zaterdag”, vertelt voorzitter Bram Steijn enthousiast.

De leden van Heino Aktief hebben unaniem gekozen voor verzorgingshuis Het Wooldhuis en Zwembad De Tippe. Beide instanties zijn voor het dorp erg belangrijk. “Je ziet dat zowel bij Het Wooldhuis als bij De Tippe genoeg te klussen valt, maar dat dikwijls de handjes ontbreken ”, geeft Bram aan. “Waar wij voorgaande jaren een aantal goede doelen uit de Gemeente Raalte financieel hebben ondersteund, willen wij dit het jaar over een andere boeg gooien en onze handen laten spreken. Het budget wat we jaarlijks hiervoor hebben, besteden wij nu aan het materiaal.”

De leden gaan van 9.00 tot 15.00 uur bij Het Wooldhuis de tuin zomerklaar maken, de tuinkas en het terras schoonmaken, bloempotten schilderen en wandelen met bewoners. Bij zwembad De Tippe worden alle speeltoestellen grondig schoongemaakt, krijgt het groen een onderhoudsbeurt en wordt er een aantal technische klussen gerealiseerd en een aantal wanden geschilderd. Marleen Schrijver van het Wooldhuis en Jacques Seine Voorzitter van Vrienden van De Tippe waren blij verrast met dit mooie initiatief en hoefden niet lang na te denken over de werkzaamheden.

“Eind april breekt het zwemseizoen weer aan en is Zwembad De Tippe weer geopend. We gaan voor de openstelling de entree met de balie nog moderniseren . Je kunt je voorstellen dat wij erg blij zijn met deze geste van Heino Aktief”, aldus Jacques Seine. Meer informatie over Heino Aktief is te vinden op staging2.heinoaktief.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.