heeten verliest uitwedstrijd tegen epe

Heeten heeft de uitwedstrijd tegen Epe met 3-2 verloren. Daardoor blijft de ploeg van trainer Alex Booij op de twaalfde positie staan.

Ondanks de vele doelpunten was de eerste helft volgens Booij van beide partijen niet goed. “Van onze kant was het belangrijk om de verdediging goed bij elkaar te houden en dat is goed gelukt, Epe kreeg slechts één kans. Maar als we zelf de bal hadden deden we er te weinig mee.” Na een half uur kwam Epe op voorsprong, waarna Heeten besloot meer naar voren te voetballen. Op gelukkige wijze kwam het elftal van Booij op gelijke hoogte. In de rust heb ik vooral gezegd dat we meer met de bal moesten doen en proberen vrijer te voetballen.

Epe kwam in het begin van de tweede helft nauwelijks in het spel voor, terwijl Heeten enkele kansjes wist te creeëren. Echter zorgde een fout van de keeper van Heeten ervoor dat Epe op een 2-1 voorsprong kwam. Hij wilde de bal na een aanval weer in het spel brengen, maar de bal glipte uit zijn handen waarna het niet moeilijk was om te scoren. “Daarna hebben we volop geprobeerd om op 2-2 te komen”, vervolgt Booij, “maar door pech is dat niet gelukt.” Beide ploegen scoorden daarna nog eenmaal waardoor de score op 3-2 kwam te staan. Booij: “Een punt was verdiend, en misschien hadden we wel moeten winnen. Het zit niet mee op dit moment.”

Volgende week speelt Heeten de lastige uitwedstrijd tegen nummer 3 Overwetering.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.