Home / archiefcentraal / haarle met gemak langs balkbrug sc

haarle met gemak langs balkbrug sc

Haarle had het in de eerste helft lastig tegen Balkbrug SC. “Je moet tegen een ploeg die onderaan staat met een punt. We weten dat Balkbrug zich gaat ingraven met veel spelers achter de bal. Dat gebeurde uiteindelijk ook. We hadden het moeilijk daarmee. We wilden heel graag dominant spelen en veel kansen creëren. We wilden graag een grote uitslag neerzetten. Dat liep iets moeilijker”, vertelt Patrick Wijsman, trainer van Haarle. Toch scoorde Erik Westendorp in de 30e minuut met een kopbal de openingstreffer voor Haarle.

Net na de rust verdubbelde Kay Verhoef de score voor Haarle. Na een uur spelen kreeg Haarle een strafschop. Erik Westendorp werd onderuit gehaald in het strafschopgebied. Westendorp ging zelf achter de bal staan en scoorde zo zijn 100ste doelpunt voor Haarle.

[tweetwidget type=”single” query=”703980198258216960″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Haarle wint dus ruim van Balkbrug. Toch was trainer Wijsman niet helemaal tevreden. “Het ging niet helemaal zoals ik het wilde. We moesten Balkbrug niet het gevoel geven dat er iets te halen viel bij Haarle. Over de hele wedstrijd heeft Balkbrug dat ook niet gehad. Maar ik vind dat het net een tandje scherper had gekund bij ons. Na de 3-0 hadden we niet veel mogelijkheden meer. Alle partijen waren er toen wel klaar mee.”

Haarle wil voor een periodetitel gaan en in de top vier eindigen. “Daar gaan we wel voor”, zegt Wijsman.

Haarle staat op een vijfde plek in de Vierde klasse H met 23 punten. Volgende week zondag staat voor Haarle een uitwedstrijd tegen OVC’21 op het programma.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.