groot onderhoud aan huizen in olst

SallandWonen start vanaf maandag 7 maart met groot onderhoudswerkzaamheden aan 92 woningen in Olst. De woningen zijn op dit moment tussen de 45 en 65 jaar oud. Het doel van het groot onderhoud is om de kwaliteit en het comfort van de woningen op niveau te brengen. Hiermee wil SallandWonen de levensduur van de woningen met minimaal 30 jaar verlengen.

De werkzaamheden duren tot eind september 2016. SallandWonen heeft de direct betrokken bewoners en omwonenden op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. Voor vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijke Vlierhuis, Projectconsulent, via telefoonnummer 0572-348 348 of via e-mail info@sallandwonen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.