groot clubfeest satudarah in de leeren lampe

“Inmiddels hebben de gemeente en de politie een gesprek gevoerd met zowel de organisatie van het feest als met de uitbater van De Leeren Lampe”, laat de gemeente bij monde van een persvoorlichter weten. “Er zijn afspraken gemaakt om te doen wat nodig is om het feest goed te laten verlopen.”

Of er extra politie ingezet wordt, wil de politie niet vertellen. “We weten wat er speelt omtrent Satudarah, dus je kunt er van uit gaan dat we voorbereid zijn”, laat de politie middels een woordvoerder weten.”

Satudarah
De motorclub wordt door politie en justitie beschouwd als een zogenaamde ‘1% outlaw motorcycle club’. Dat betekent dat de leden zichzelf als ‘buiten de wet gesteld’ beschouwen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.