go ahead verliest in eigen huis van vvv met 0 3

De eerste helft heeft Go Ahead het lastig tegen VVV-Venlo, dat goed georganiseerd op het veld staat en razendsnel is in de omschakeling. De eerste helft was VVV Venlo de sterkere ploeg. Na balverlies van Go Ahead maakt Vito van Crooij van VVV dankbaar gebruik van de kans: 0-1. Go Ahead kreeg nog een kans na een vrije trap. Leon Kogel schiet hem richting goal, maar Jordy Deckers tikt hem over de lat. Theo Zwarthoed voorkomt een grotere achterstand voor Go Ahead Eagles. De doelman tikt een schot van Poulissen naast. Na drie minuten blessuretijd gaan de heren uit Deventer met een 0-1 achterstand de kleedkamer in.

De tweede helft begint Go Ahead meteen met een wissel. Tom Daemen komt in de plaats van Orhan Dzepar. Theo Zwarthoed houdt Go Ahead Eagles overeind door met zijn been een hard schot van Mitchel Poulissen te keren. In de 55ste minuut maakt Van Crooij de 0-2 voor de Limburgers. De Deventenaren moeten dan weer wisselen: Teije ten Den komt erin voor Leon de Kogel, die zwaar geblesseerd het veld lijkt te verlaten. Ten Den verlengt een voorzet van Lars Lambooij, maar maakt net geen 1-2. Dan komt er zelfs nog een derde wissel: Kenny Teijsse komt in het veld voor Robin van der Meer. Ook VVV-Venlo wisselt: Torino Hunte vervangt Mitchel Poulissen. Later wordt Vito van Crooij nog vervangen door Leandro Resina. Go Ahead vecht tot het eind om bij te komen, maar het mag niet baten. VVV maakt zelfs nog de 0-3 in de blessuretijd. Direct daarna maakt arbiter Van den Kerkhof een einde aan de wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.