gb teleurstelling kunstgras geen reden afspraken te veranderen

GemeenteBelangen begrijpt dat Heeten en Mariënheem balen dat ze nog geen kunstgras hebben, maar dat is voor de partij geen reden om de gemaakte afspraken te veranderen. “We staan achter het beleid van kunstgrasvelden voor alle kernen. Dat dat niet meteen te realiseren valt, begrijpt iedereen. Dat mensen er van balen dat zij als laatste aan de beurt zijn, snappen wij op onze beurt best, maar dat is geen reden om de gemaakte afspraken te veranderen”, zegt Jasper Guldemond namens de partij.

“Gaaf dat het de afgelopen jaren is gelukt om al zoveel kunstgrasvelden te realiseren!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.