Home / archiefcentraal / foto expositie fotograaf frans rentink in etalage elferink mode

foto expositie fotograaf frans rentink in etalage elferink mode

De komende weken prijken er foto’s van Frans Rentink in de etalage van Elferink Mode in Wijhe. Frans (geb. 1947 Amsterdam) woont en werkt in Deventer. Beroepsmatig verbleef hij de laatste jaren regelmatig in de Aziatische landen en heeft zich daar voornamelijk gericht op documentaire en journalistieke fotografie.

Frans is aangesloten bij diverse landelijke fotografencollectieven, exposeert regelmatig en geeft bovendien presentaties van zijn eigen vrije fotowerk. Verder maakt hij bijzondere bedrijfs-, portret-, familie- en personeels-reportages op locatie en in de studio in kleur of zwart/wit.

Meer werk van Frans Rentink is te zien op: www.fransrentink.nl

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.