foto expositie fotograaf frans rentink in etalage elferink mode

De komende weken prijken er foto’s van Frans Rentink in de etalage van Elferink Mode in Wijhe. Frans (geb. 1947 Amsterdam) woont en werkt in Deventer. Beroepsmatig verbleef hij de laatste jaren regelmatig in de Aziatische landen en heeft zich daar voornamelijk gericht op documentaire en journalistieke fotografie.

Frans is aangesloten bij diverse landelijke fotografencollectieven, exposeert regelmatig en geeft bovendien presentaties van zijn eigen vrije fotowerk. Verder maakt hij bijzondere bedrijfs-, portret-, familie- en personeels-reportages op locatie en in de studio in kleur of zwart/wit.

Meer werk van Frans Rentink is te zien op: staging2.fransrentink.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.