Home / archiefcentraal / filmhuis raalte vertoont still life

filmhuis raalte vertoont still life

Het FilmHuis Raalte vertoont op vrijdag 19 februari om 20.00 uur in het Annahuis de film Still Life. Kaarten á 6 euro zijn verkrijgbaar bij De Parabool of te reserveren via filmhuisraalte@hotmail.com.

Still Life is een humoristisch drama over de gemeenteambtenaar John May die familieleden opspoort van overleden mensen die alleen zijn aangetroffen. Met zijn zeer perfectionistische instelling probeert hij zoveel mogelijk informatie over de overledene te achterhalen, zodat er een passende uitvaart geregeld kan worden. Wanneer zijn afdeling wordt afgeslankt, zet John alles op alles om voor zijn laatste zaak een waardig afscheid te organiseren. Het blijkt een bevrijdende reis te zijn die hem in staat stelt om eindelijk zijn eigen leven te gaan leiden.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.