filmhuis heino vertoont ventoux

Filmhuis Heino vertoont op vrijdag 11 maart de film Ventoux. Het boek Ventoux van schrijver/journalist Bert Wagendorp was twee jaar terug een bestseller die tevens verplichte kost was voor elke man die met een racefiets de Kale Berg of andere Franse bergen wilde bedwingen.

Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen.

Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de ‘spoken’ uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

De film begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur. De entree bedraagt 6 euro. Kaartjes zijn te koop tijdens openingstijden van het Dorpshuus en via filmhuis@dorpshuusheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.