egon floors nieuwe trainer gastvrij wijhe 92

Egon Floors is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer van de handbaldames van Gastvrij Wijhe ’92. De in Haaksbergen woonachtige Floors is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij Nieuw Heeten, dat uitkomt in de tweede divisie A. Ook traint hij daar de A1. Voorheen was hij meerdere jaren trainer bij clubs als Olympia Hengelo, Heeten en WHC Hengevelde. Daarvoor bewaakte hij als speler het doel van Stormvogels uit Haaksbergen.

HT4-trainer
Momenteel is Floors bezig met de trainerscursus HT4, deze maakt hij af bij Nieuw Heeten. HT4 leidt deelnemers op tot trainer van topteams of talententeams. Gastvrij Wijhe ‘92 is erg blij met de komst van de ervaren en ambitieuze Floors en wenst hem veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.