eerste editie cultureel cafe in holstohus

In het kader van het tienjarig bestaan van het Holstohus in Olst organiseren het NUT, afd. Olst-Deventer en de organisatie utHuus op zondag 6 maart de eerste editie van een Cultureel Café. Met het Cultureel Café willen de organisatoren een nieuwe impuls geven aan het lokale cultuur-aanbod.

De bedoeling is een zo breed mogelijk publiek in een informele sfeer kennis te laten maken met grote variatie aan vooral regionale talenten en cultuuruitingen. Het Cultureel Café vindt plaats in de Brasserie van het Holstohus en de aansluitende ruimte van de bibliotheek, die daarvoor worden ingericht als een grand-café.

De opzet is een ruim twee uur durend afwisselend programma dat bestaat uit korte optredens van verschillende ensembles en solisten. De optredens vinden te midden van het publiek plaats en zullen worden afgewisseld met interviews, waarbij ook aandacht zal worden geschonken aan ac-tuele culturele activiteiten en initiatieven. Tussen de optredens zijn er een of meer pauzes met gelegenheid voor een drankje.

Bij het eerste editie van het Cultureel Café staat een optreden van zangeres Annelore Horn met Brazilian songs centraal. Zij wordt daarbij begeleid door gitarist Rick Snelting. Annelore studeerde jazz en pop aan het conservatorium in Zwolle. Zij heeft zich gespecialiseerd in de Braziliaanse muziek, waarvoor zij ondermeer een half jaar in Campinas in Brazilië heeft gestudeerd. Behalve dit optreden zijn er optredens van pianotalent Davin Mosterd, rap van Loodzwaar, toneelgroep Herman Heijermans en meer. Het geheel zal worden gepresenteerd door Martijn Sweitser.

Het aantal toegangsplaatsen is beperkt, vandaar dat voorverkoop/reservering van toegangskaarten wordt aanbevolen. Het Cultureel Café begint om 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Bezoekers van het Cultureel Café worden in de gelegenheid gesteld om aansluitend gebruik te maken van het door de Brasserie in buffetvorm geserveerde ‘Hapje Cultuur’.

Informatie
zondag 6 maart Holstohus, Olst
Aanvang 15.00 uur
Zaal open vanaf 14.45 uur
Toegangskaarten: Euro 8,- , Nut-leden Euro 6,-, jongeren (-21 jr.) Euro 4,- . Prijzen incl. koffie/thee bij binnenkomst.
Voorverkoop/reserveren bij de Brasserie van het Holstohus.
“Hapje Cultuur”: Euro 15,- (reserveren)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.