eerder aanleggen kunstgras kost club minimaal 33 000 euro

De gemeente Raalte is inmiddels gestart met de aanbesteding voor de aanleg van drie nieuwe kunstgrasvelden en een nieuwe toplaag. “Als we dat sober aanbesteden, dan kan het zijn dat we geld overhouden. Maar dan nog moeten clubs bijbetalen. De vraag is wat je ermee wint. Dat is een eigen afweging van elke club.”

Clubs
Het hoofdveld van Rohda Raalte wordt deze zomer kunstgras, waardoor Rohda Raalte na de zomer in totaal drie kunstgrasvelden hebben. En dat terwijl Heeten en Mariënheem nog steeds wachten op hun eerste kunstgrasveld. “Dat is een afspraak geweest met Rohda Raalte vanwege de verplaatsing van Tijenraan. Rohda moet een veld inleveren en krijgt daar een kunstgrasveld voor terug zodat daar op getraind kan worden.”

Heino moet ook dringend een nieuwe toplaag krijgen en ook dat gebeurt deze zomer. Volgens afspraak, die een paar jaar geleden met alle clubs gemaakt is, krijgt Heeten in 2017 en Mariënheem in 2018 een kunstgrasveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.