eagles nodigt achterban uit meningen te delen

Om inzicht te krijgen in wat er speelt en leeft onder de achterban, houdt Go Ahead Eagles op maandag 7 maart een inloopavond in samenwerking met de supportersvereniging.

Tijdens de avond, die plaats vindt in het supportershome, hebben supporters de mogelijkheid vragen te stellen aan een aantal afgevaardigden van de club. Onder meer voorzitter Edwin Lugt en de nieuwe hoofdtrainer Hans de Koning zijn aanwezig. Ook zal er een speler van het eerste elftal bij zijn.

Waarde
De club geeft aan dat ze veel waarde hecht aan de mening van de eigen achterban. De inloopavond wordt dan ook als ideale gelegenheid beschouwd om meningen met elkaar te delen en gezamenlijk Go Ahead Eagles vooruit te helpen tijdens de beslissende fase van het seizoen.

Vanaf 19.00 uur kunnen fans naar binnen in het supportershome. Om 19.30 uur start de mogelijkheid tot vragen stellen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.