eagles moet voor 7 maart nieuwe trainer aanstellen

Go Ahead Eagles moet vóór 7 maart een nieuwe hoofdtrainer aanstellen. De club heeft dispensatie gekregen van de KNVB, aangezien assistenten Harry Decheiver en Michel Boerebach niet over de juiste papieren beschikken.

Adrie Steenbergen, bestuurslid van de Deventer club, geeft in gesprek met Deventer rtv aan dat de zoektocht naar een nieuwe trainer in volle gang is. “We gaan met een longlist bezig, die we uiteindelijk tot shortlist maken. Voor 7 maart zullen we met een opvolger komen.”

Dat is de datum die de KNVB als deadline heeft gesteld. Tot die tijd mogen Harry Decheiver en Michel Boerebach de trainerstaken op zich nemen. “Harry is daarin leidend”, aldus Steenbergen. “Incidentieel zal Kick Maatman, trainer van de beloften, daar ook wat nadrukkelijker bij betrokken worden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.