Home / archiefcentraal / eagles moet voor 7 maart nieuwe trainer aanstellen

eagles moet voor 7 maart nieuwe trainer aanstellen

Go Ahead Eagles moet vóór 7 maart een nieuwe hoofdtrainer aanstellen. De club heeft dispensatie gekregen van de KNVB, aangezien assistenten Harry Decheiver en Michel Boerebach niet over de juiste papieren beschikken.

Adrie Steenbergen, bestuurslid van de Deventer club, geeft in gesprek met Deventer rtv aan dat de zoektocht naar een nieuwe trainer in volle gang is. “We gaan met een longlist bezig, die we uiteindelijk tot shortlist maken. Voor 7 maart zullen we met een opvolger komen.”

Dat is de datum die de KNVB als deadline heeft gesteld. Tot die tijd mogen Harry Decheiver en Michel Boerebach de trainerstaken op zich nemen. “Harry is daarin leidend”, aldus Steenbergen. “Incidentieel zal Kick Maatman, trainer van de beloften, daar ook wat nadrukkelijker bij betrokken worden.”

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.