duurzaam in salland centraal gezet

Ondernemers, organisaties en andere instellingen die iets doen op gebied van duurzaamheid kunnen op Salland Centraal een eigen pagina krijgen. We noemen dat een profielpagina. Je kunt dat zien als een eigen site onder de vlag van Salland Centraal, dus voor wie geen eigen site heeft: via deze weg is dat probleem in een keer opgelost. Tegen een vaste (lage) contributie kun je dan zelf inloggen en onbeperkt nieuws en informatie over je zelf publiceren.

Omdat alle gepubliceerde informatie digitaal is, kun je als ondernemer die info ook direct delen via je eigen social media. Maar ook belangrijk: in het katern ‘Duurzaam in Salland’ komen al die duurzame artikelen bij elkaar, zodat de lezer alle informatie die hij nodig heeft, bij elkaar aangeboden krijgt.

Ondernemers, maar zeker ook andere instellingen die interesse hebben in een eigen profielpagina, kunnen zich melden via adverteren@sallandcentraal.nl. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kijk op http://staging2.jouwregiocentraal.nl/sc-duurzaaminsalland voor Duurzaam in Salland pagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.