duits na rood het leek of nijhuis er op zat te wachten

Met 39 punten staan de rood gelen uit Deventer zevende. Dat is op basis van 26 wedstrijden, terwijl concurrenten boven de Eagles al een wedstrijd meer achter hun naam hebben staan. Dus een stijging op de ranglijst zit er zeker nog in. En dat is ook nodig, wil Go Ahead haar achterban nog op een nacompetitie trakteren.

Dan moet Go Ahead wel weer gaan winnen. De fans zijn wat dat betreft de laatste tijd maar weinig verwend. En met de rode kaart zondag, voor Duits in de laatste minuut van de wedstrijd, kan volgende week ook al niet voor de sterkste opstelling gekozen worden.

Middenvelder Sander Duits was het trouwens niet bepaald eens met die tweede gele. “Als je ziet wat zij allemaal mogen doen, allemaal mee krijgen en wij niet. Op een gegeven moment loopt de frustratie ontzettend hoog op. Als je ziet hoe scheidsrechter Nijhuis eraan komt sprinten om mij die tweede te geven. Het is alsof die erop zat te wachten. Het was vandaag een regelrechte schande”, wond Duits er geen doekjes om voor de microfoon van RTV Oost.

Sparta leidde al na 27 minuten. Breuer opende de score. Brogno legde in de 60ste minuut 2-0 binnen. Het leek in Rotterdam nog even een wedstrijd te worden toen De Kogel zes minuten later de aansluitingstreffer maakte. Maar die spanning duurde maar even. Verhaar vergrootte in de 71ste minuut de voorsprong weer.

Lambooij en Schenk liepen tegen geel aan. Duits deed dat zelfs twee keer. Hij kon daarom in de 91ste minuut net iets eerder dan zijn collega’s naar binnen de douches al vast warm laten lopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.