driedaags werkatelier over economische aanpak

Voor deze conferentie worden ondernemers uit onder andere de industrie, zakelijke dienstverlening, agrarische sector, recreatief toeristische sector en zzp’ers op persoonlijke titel uitgenodigd. Maar ook ondernemers uit de zorg en sleutelpersonen uit het sport- en verenigingsleven en het onderwijs worden gevraagd deel te nemen.

Programma
Een voorbereidingsgroep met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, MKB regio Zwolle, de provinciale SER en de gemeente zorgt voor de organisatie van de werkconferentie en het persoonlijk uitnodigen van de deelnemers. Tijdens de driedaagse gaan de deelnemers vanuit de eigen positie en het eigen belang een toekomstvisie met gezamenlijke doelen neerzetten. De deelnemers zullen antwoorden formuleren op vragen als: ‘Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van onze gemeente, wat zijn de kansen waarop Raalte kan inspelen, hoe gaan we er met elkaar voor zorgen dat de werkgelegenheid in de gemeente stijgt en wat betekent dat voor de bestaande infrastructuur, bedrijfsterreinen en het vestigingsklimaat?’.

Future Search
Erg belangrijk bij FutureSearch vormt de commitment die de deelnemers tonen en de wil en het vermogen om de plannen ook daadwerkelijk verder te brengen en tot uitvoering te laten komen. Na afloop van de conferentie wordt het actieplan breed gecommuniceerd. Dan kunnen ook andere belanghebbenden aansluiten en de acties uit het plan verder oppakken en uitwerken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.