douma deuren vertrekt uit raalte

“Als alles volgens planning verloopt, verdwijnen de werkzaamheden rond de kerst uit Raalte”, laat Gerrit Nijenhuis weten. Het huurcontract loopt nog tot en met april 2017, dan moet het bedrijf de locatie schoon opleveren.

“De medewerkers hebben eind januari te horen gekregen dat we gaan verhuizen en dat iedereen mee mag. Of ze dat allemaal doen, weten we niet. Dat mag iedereen zelf weten en daar hebben ze het hele jaar de tijd voor.”

Holding
Douma Deuren was onderdeel van de Doorwin-groep. Door de financiële crisis is de holding vorig jaar failliet gegaan. De vestigingen in Raalte en Groesbeek bleven wel gewoon open.

Het pand aan de Kanaalstraat OZ wordt gehuurd van de familie Douma, die in 1928 een timmerfabriek begon op de locatie. Wat er met de locatie gaat gebeuren, is nog niet bekend. De gemeente Raalte laat weten niet voornemens te zijn het terrein te kopen. “Er zijn geen concrete plannen in voorbereiding en de eigenaar is aan zet”, laat een woordvoerder van de gemeente Raalte weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.