dorpswandeling en live muziek in en om de olsterhof

Bij de Olsterhof kun je zondag 7 februari starten voor een mooie wandeling. En, bij terugkeer, kun je ook nog eens luisteren naar het trio Apardeus. In het hartje van Olst kun je die ochtend starten met een prachtige wandeling langs de randen van Olst. De route is ongeveer 5 kilometer lang en voert grotendeels over verharde paden. Er kan gestart worden vanaf 11.00 uur.

Bij terugkomst in het Petit café van De Olsterhof wacht u een heerlijke kop espresso koffie of thee en kunt u luisteren naar live muziek van het Apardeus trio. Apardeus bestaat uit Thomas Patijn op viool, Hans de Louter op contrabas en Niek Luiten op gitaar en klarinet. De muziek die zij spelen, laat zich omschrijven als een mix van klezmer en gipsy muziek.

Kosten voor deelname aan de wandeltocht zijn 1,50 euro per persoon en dat is inclusief een kop koffie of thee. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.olsterhof.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.