Home / archiefcentraal / dirt dawgs in taveerne tivoli

dirt dawgs in taveerne tivoli

De Zwolse formatie Dirt Dawgs treedt op zaterdag 20 februari op in Taveerne Tivoli in Raalte. Deze band speelt naar eigen zeggen ‘dirtblues’, oftewel smerige blues-georiënteerde rock. De band bestaat uit Dirk van Coevorden (zang/gitaar), Raymond van Olphen (gitaar; ex-Damaged Brain en ex-Prodigal Sons), Klaas Vermeulen (mondharp), Bert Middelbos (bas) en Pierre Verhoeven (drums). Vijf haantjes die op een rebelse manier tekeer gaan. De band speelt een mix van eigen werk en covers van onder andere Tom Petty, Jimi Hendrix en Willie Dixon. Een avondje Dirt Dawgs is dan weer hard, dan weer ingetogen, dan weer heavy en dan weer ranzig. Aanvang is om 22.00 uur, de entree bedraagt 7,50 euro.

Vrijdag 12 februari verzorgt de nieuwe akoestische meidenband 4 Muse een paar korte sessies in het restaurant. Het viertal speelt golden oldies en ballads. Aanvang is om 21.00 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.