denk mee over nieuw bospark rond het wooldhuis

Zorgspectrum Het Zand in Heino houdt op dinsdag 23 februari een workshop voor een herontwerp van het Bospark rond Het Wooldhuis. In de workshop wordt, samen met inwoners, ondernemers, cliënten en medewerkers, een nieuw ontwerp verkend van het Bospark, zowel qua beheer als inrichting. Met de inbreng vanuit de samenleving maakt Zorgspectrum Het Zand een plan van aanpak voor het park.

Workshop
De verkenningsworkshop vindt plaats op dinsdagmiddag 23 februari van 16.00 tot 18.00 uur, in Het Wooldhuis. Die middag staat de volgende vraag centraal: Hoe wilt u het park graag gebruiken? Voorafgaand aan de workshop (vanaf 15.30 uur) is er een rondleiding door het park. Zorgspectrum Het Zand nodigt inwoners en ondernemers van harte uit om met de workshop en de rondleiding mee te doen. Als u mee wilt doen, kunt u zich aanmelden via rec.wooldhuis@hetzand.nl.

Het Bospark biedt veel ruimte om buiten te kunnen genieten, maar die ruimte wordt nu nauwelijks gebruikt. Zorgspectrum Het Zand ziet graag dat het park veel meer gebruikt kan worden, door zowel bewoners van Het Wooldhuis als inwoners en ondernemers. Het herontwerp van het Bospark maakt onderdeel uit van de renovatie van Het Wooldhuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.