dear ellinor in huiskamer van culture club de haere

Dear Ellinor staat zondag 14 februari in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 18.00 uur en een kaartje kost 10 euro, te reserveren via de website. Voor het huiskamer concert kun je genieten van maaltijd die geserveerd wordt vanaf 17:00 uur voor 10 euro. De maaltijd moet je 48 uur van te voren reserveren.

De stijl van Dear Ellinor laat zich moeilijk vangen in één categorie. Het geluid van Dear Ellinor, dat terecht wordt omschreven als eclectisch, flirt met stijlen als blues, folk, ambient en rock.

En eigenlijk is dat ook wat de band wil. Zonder vast te klampen aan één stijl maakt deze band een mix van muziek en verhalen uit het leven. Soms licht, soms donker melancholisch met een speelse knipoog. Dear Ellinor creëert een intieme sfeer waar je graag voor gaat zitten, of staan, om je mee te laten zwieren in hun gevarieerde melodieën. Op 12 januari kwam het debuutalbum van Dear Ellinor: ‘More to life’ uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.