de reunie bij tv welsum

Geniet u ook zo van het televisieprogramma De Reünie waar herinneringen worden opgehaald? Denkt u dan ook regelmatig terug aan vroeger: die goede oude tijd? Wat is nu een betere plek voor herinneringen dan sport? Juist sportherinneringen zijn intenser, de verhalen over een gespeelde wedstrijd worden elk jaar groter en de punten mooier.

Zin om het allemaal weer te beleven? Dat kan!

Tennisvereniging Welsum organiseert op 12 maart een reünie voor alle oud-leden. Niet alleen om elkaar weer eens te zien maar natuurlijk vooral om dat veld weer eens te betreden, en te spelen waar je ooit speelde. Om het heerlijke geluid weer te horen van de bal op je racket. De intense blijheid bij een gewonnen punt. Daarom nodigen wij u van harte uit om al deze ervaringen weer eens te komen opdoen.

De bal ‘in’ of ‘uit’: sportlijnen vervagen nooit! Kom en probeer zelf, we starten om 14.00 uur met koffie. Tegen 17:30 uur sluiten we af met een stamppotbuffet en kijken we uit naar uw verhalen!

U kunt zich opgeven via tc.welsum@gmail.com of telefonisch met Dinja Lankhorst, Tennis Welsum 0571-292180.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.