Home / archiefcentraal / de heuvelruiters houdt valentijn indoor jumping

de heuvelruiters houdt valentijn indoor jumping

Manege ‘De Luttenberg’ aan de Looweg in Luttenberg vormt op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari het decor van een indoorspringwedstrijd voor paarden voor klassen BB t/m ZZ. De organisatie hiervan is in handen Paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’.

De vrijdagavond vanaf 18.00 uur staat een mooi parcours klaar voor het vrij springen, een oefenparcours. Ook combinaties zonder startpas kunnen hieraan deelnemen. Zaterdag vanaf 8.30 uur start de klasse BB, eveneens een oefenparcours, zonder prijzengeld. Daarna de klassen B (beginners), L (licht), M (midden), Z (zwaar) en ZZ. De klasse B met barrage wordt op rijstijl beoordeeld. De klasse L t/m ZZ betreffen klassieke parcoursen op tijd.

En ook zondag (aanvang 8.30 uur) kunnen de ruiters en amazones voor de klassen BB, B en L starten. Deelnemers komen niet alleen uit heel Overijssel, maar ook van buiten de provincie. Er wordt beide dagen geen entree gevraagd, een ieder is van harte welkom. Verdere informatie zoals de deelnemerslijst en starttijden zijn te vinden op www.startlijsten.nl

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.