de heuvelruiters houdt valentijn indoor jumping

Manege ‘De Luttenberg’ aan de Looweg in Luttenberg vormt op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari het decor van een indoorspringwedstrijd voor paarden voor klassen BB t/m ZZ. De organisatie hiervan is in handen Paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’.

De vrijdagavond vanaf 18.00 uur staat een mooi parcours klaar voor het vrij springen, een oefenparcours. Ook combinaties zonder startpas kunnen hieraan deelnemen. Zaterdag vanaf 8.30 uur start de klasse BB, eveneens een oefenparcours, zonder prijzengeld. Daarna de klassen B (beginners), L (licht), M (midden), Z (zwaar) en ZZ. De klasse B met barrage wordt op rijstijl beoordeeld. De klasse L t/m ZZ betreffen klassieke parcoursen op tijd.

En ook zondag (aanvang 8.30 uur) kunnen de ruiters en amazones voor de klassen BB, B en L starten. Deelnemers komen niet alleen uit heel Overijssel, maar ook van buiten de provincie. Er wordt beide dagen geen entree gevraagd, een ieder is van harte welkom. Verdere informatie zoals de deelnemerslijst en starttijden zijn te vinden op staging2.startlijsten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.