cress nieuwe trainer seine wonen heino hhzd

Seine Wonen Heino/HHZD heeft met ingang van het nieuwe seizoen Peter Cress aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Peter Cress volgt de huidige hoofdtrainer Henk Nijland op. Henk Nijland heeft de dames selectie lange gedurende meerdere periodes onder zijn hoede gehad. Nu stopt hij met de

Peter Cress loopt al heel wat jaren mee in de handbalwereld. Hij heeft in het verleden regelmatig in Duitsland training gegeven. De laatste jaren is hij als hoofdtrainer bij HV Kedingen uit Wierden actief geweest.

De technische commissie is van mening dat ze met Peter weer verdere stappen kunnen maken om het niveau binnen de vereniging op een hoger peil te krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.