Containerbrand aan Meidoornlaan

DIEREN – Woensdag 12 december is een container aan de Meidoornlaan in Dieren in brand gezet. De politie vermoedt dat vuurwerk de oorzaak is.

De brand werd rond 16.45 uur gemeld. De meldkamer kreeg meerdere meldingen binnen, waardoor het even leek of er meerdere containers op verschillende plekken langs de Meidoornlaan in brand stonden. Dit was echter niet het geval, het bleef bij één container. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brand geblust. De container is wel flink beschadigd.
Een getuige heeft kort voor de brand een persoon bij de container gezien. Vermoedelijk heeft die persoon een stuk vuurwerk in de container gegooid, waardoor de brand is ontstaan. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen of mensen die meer weten zich te melden via tel. 0900-8844 of staging2.politie.nl.

Foto: Melvin / Persbureau Heitink