concert pink floyd project in nh kerk van heino

De hoog aangeschreven tributeband Pink Floyd Project staat op 5 maart voor een unplugged concert in de NH-kerk van Heino. De voorverkoop is inmiddels online gestart en bij voorverkoopadressen in Raalte en Heino.

Pink Floyd Project is al jaren één van de beste tribute bands van Pink Floyd in Nederland. De band is bekend om hun bijzondere Floyd tribute, productie van geluid, licht, visuals en special effects. In de NH-kerk van Heino is de setting intiemer en vrij uniek, maar daarmee niet minder indrukwekkend.

De tienkoppige band, met onder andere Bert Heerink en gitarist Henk Bennen, speelt deze avond een unplugged ode aan 50 jaar Pink Floyd. De grote hits zoals ‘Comfortably Numb’, ‘You Were Here’ en ‘Shine On You Crazy Diamond’, maar ook de minder bekende juweeltjes komen de show voorbij. Met niet alleen muziek, maar ook volop leuke anekdotes en verhalen over de nummers en uiteraard de historie van de band.

Het concert op 5 maart begint om 20.30 uur in de NH-kerk van Heino. Kaarten zijn in de voorverkoop 22,50 euro (excl. servicekosten) en verkrijgbaar online via staging2.pinkfloydproject.nl en bij de voorverkoopadressen de Smulbaai in Heino en Schulten Lederwaren in Raalte. Aan de deur op 5 maart zijn de tickets 27,50 euro. De organisatie van dit concert ligt in handen van Live Music Heino, ook verantwoordelijk voor de organisatie van Festival rond de Pomp (voorheen Blues & more rond de Pomp).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.