colmschate pakt belangrijke winst tegen lemelerveld

SV Colmschate heeft de belangrijke thuiswedstrijd tegen Lemelerveld met 2-0 gewonnen. Jarno van ’t Hof en Bas Jansen zorgden voor de doelpunten. Na de eerdere 2-3 overwinning die de ploeg van trainer Willem Balster in de uitwedstrijd behaalde, is dit de tweede keer dat de Deventenaren de volle buit behalen. Zo doet de koploper goede zaken in de strijd om de titel, ook omdat achtervolger Columbia met 3-0 van Vaassen wist te winnen. Lemelerveld blijft door de nederlaag op de tiende plaats staan.

Edwin Duim, de trainer van Lemelerveld, vond dat zijn ploeg met name in de eerste twintig minuten van de wedstrijd de kansen op een voorsprong heeft laten liggen. “Het veldspel was prima, maar we verzuimen de kansen te benutten. Na een half uur komen we op 1-0 achterstand door een goed genomen vrije trap. Dan is er nog niks aan de hand zo lang het 1-0 blijft tot de rust.” Terwijl de spelers van Lemelerveld aan de thee zaten, heeft Duim geprobeerd zijn elftal weer op scherp te zetten. “Dat is niet goed gelukt, want we kwamen er niet meer zo vaak uit als in de eerste helft. En dan letten we ook niet op bij de hoekschop, waardoor Colmschate op 2-0 komt. Dan weet je dat het lastig wordt.”

Willem Balster, de trainer van SV Colmschate, was na afloop van de wedstrijd niet bereikbaar voor commentaar.

Voor SV Colmschate komt de zege op een uitstekend moment. Volgende week treffen de twee lijstaanvoerders elkaar op Sportpark De Achterhoek. SV Colmschate – Columbia begint aanstaande zondag om 14.00 uur. Op hetzelfde moment begint Lemelerveld aan zijn uitwedstrijd tegen Epe, dat mede door een 3-2 winst tegen Heeten op de vierde plek staat. Ook deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.