cda overijssel op werkbezoek bij dorp luttenberg

Het CDA gaat Luttenberg bezoeken, omdat zij graag met eigen ogen wil zien hoe een klein dorp er in slaagt om gezamenlijk zoveel voorzieningen in de benen te houden. Het CDA kijkt er naar uit om dit kleine dorp met zoveel verenigings- en gemeenschapszin te bezoeken.

Van bieb tot zwembad
De bewoners van Luttenberg hebben zich verenigd en hebben het voor elkaar gekregen om de bibliotheek, het zwembad en de sporthal te behouden voor het dorp. Tijdens het werkbezoek gaat de CDA fractie met de verschillende partijen in gesprek hierover. Ook een rondleiding door het dorp staat op het programma. “Het dorp benut ‘eigen kracht en organiseerbaarheid’ ten volle. We zijn erg nieuwsgierig naar hoe zij dit doen en wat anderen hiervan kunnen leren”, aldus Statenlid Jeroen Piksen die het werkbezoek organiseert.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.