cda kunstgras is al afgeronde discussie

“Afgesproken is dat één voor één in alle kernen minstens een kunstgrasveld aangelegd zal worden. Hierover is overeenstemming bereikt met de betrokken sportbesturen. Heeten en Marienheem hebben nog geen kunstgrasveld waar zij gebruik van kunnen maken, maar er is door de raad vanaf 2017 geld vrijgemaakt om Heeten aan te leggen en vanaf 2018 om Marienheem aan te leggen. In een tijd van bezuinigen valt het vaak niet mee om toch geld te blijven reserveren voor investeringen. Ondanks de forse bezuiniging op sport is het toch gelukt om geld voor de kunstgrasvelden te reserveren.”

Volgens Vloedgraven is de wethouder op dit moment een goed overleg met de verenigingen gestart om de aanbesteding voor de kunstgrasvelden (samen met een derde kunstgrasveld voor Rohda (het hoofdveld wordt dit jaar een derde kunstgrasveld) en een toplaag voor Heino op korte termijn te starten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.