carnavalsvereniging de parias zoekt bouwlocatie

Zij zijn bij de start van dit seizoen, in september, zelf al actief opzoek gegaan naar een nieuwe locatie. Tot op heden hebben ze deze helaas nog niet kunnen vinden. Daarom luiden zij, carnavalsvereniging de Paria’s, nu de noodklok.

Dus heb jij een schuur, een stuk grond waarop een schuur geplaatst mag worden of een andere ruimte waar De Paria’s hun bestaan voort kunnen zetten? Laat het dan weten. 

De carnavalsgroep hoopt dat er een mooie locatie gevonden wordt, zodat zij ook volgend jaar weer deel kunnen nemen aan de verschillende optochten. Het zou natuurlijk doodzonde zijn als deze creatieve groep niet meer meedoet aan de optocht. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.