Home / archiefcentraal / cabaret door finalist cameretten in heino

cabaret door finalist cameretten in heino

Met een gulle lach speelt Fuad Hassen op vrijdag 19 februari zijn voorstelling ‘Pareidolia’ in Theater podium Heino. De cabaretier krijgt het met zijn objectieve blik voor elkaar om overal een logische verklaring voor te vinden. Hassens programma ‘Pareidolia’ gaat over waarnemingen, de werkelijkheid en illusie.

De jury van Cameretten gaf in 2013 al aan dat ‘het gemak waarmee de cabaretier over het podium beweegt veel vertrouwen geeft over zijn toekomst in het theater’. Fuad maakt een aantal sterke grappen in zijn persoonlijke programma. De voorstelling zit intelligent in elkaar aldus De Telegraaf. ‘Zijn hilarische sportschoolrelaas wist een vette lach los te peuteren’. Hassan weet met zijn innemende persoonlijkheid iedereen voor zich te winnen.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 19 februari om 20.30 uur in THEATER Podium Heino. Kaarten kosten € 12,50 en kunnen gekocht worden op www.podiumheino.nl, bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.