businessclub de firma houdt benefiet diner roparun

“Vier sportievelingen zijn verbonden aan onze businessclub. Als ondernemers kunnen we toch niet anders dan een bijdrage leveren? Eigen regio, eigen club, kom op zeg. Laten we zorgen voor een extra dosis financiële middelen. We bedachten het Benefiet-Diner om ondernemend Salland aan tafel te krijgen. Tafelen tegen kanker. Gezellig, lekker en ook nog eens voor een fantastisch doel. Op 11 maart starten we om 19:00 uur.”

Mario fietst dit jaar voor het eerst mee met Team Lef: “We trainen al volop. Dat moet ook want 14 mei staan we aan de startlijn in Parijs.” De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Op die manier haalt het Sallandse Team Lef geld op voor mensen met kanker. “Binnen de Firma hebben we de handen ineen geslagen. Bedrijven nodigen we uit om te netwerken en lekker te tafelen. Voor 75,- per persoon doen ze een flinke duit in het Team Lef-zakje. Dat geld gaat straks rechtstreeks naar de doelen die zorgen dat mensen met kanker nog kwalitatief kunnen blijven leven in de dagen die zij nog hebben, dit zowel landelijk als lokaal.” Team Lef zet zich sinds 2015 lokaal in.

De strijd van Team Lef tegen kanker
Kristel Verweij loopt niet alleen graag voorop tijdens de sportieve uitdaging; ze is ook Firma-lid en mede-organisator van het Benefiet-Diner. “Binnen De Firma is zoveel mogelijk. We bedachten het Benefiet-Diner. Samen met Arjan Bekedam, ook lid en uitbater van De Leeren Lampe, verkopen we kaarten voor een fantastische avond. Bedrijven maar ook particulieren kunnen aanschuiven. De avond bestaat uit lekker eten maar ook super gezellige entertainment. Duo Feestlift bijvoorbeeld, ook Firma-lid, treedt op. We hebben volop muziek, cabaret, een veiling en er is van alles te beleven.”

Tafelen tegen kanker
Mario: “De Theaterzaal van de Leeren Lampe toveren we om tot decor tegen kanker. We kennen allemaal wel iemand die met deze nare ziekte te maken heeft (gehad)? Zelfs binnen De Firma zijn we er keihard mee geconfronteerd het afgelopen jaar. Wij kunnen dus niet meer wachten en komen in actie. Hoe mooi is het dat je op deze simpele manier een bijdrage kunt leveren? We roepen Salland op om mee te doen! Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven, is het motto van de Roparun. Nou, ook die van ons.”

Barbara vult aan: “Dansen helpt ook. Voor 10,- kun je op 11 maart de disco in. Ook als je niet aan het diner hebt deelgenomen. Na het diner gaan de voetjes van de vloer. We hebben Flows On, cabaret met Arjen van Wifferen en DJ Yannick. Plus een veiling van unieke kunst uit de regio. Echt heel gevarieerd dus. Dat dansen en drinken voor het goede doel… Wij denken dat dat wel aanspreekt…!”

Oproep aan Salland om je aan te melden
Aanmelden kan via Mario: mario@bdata.nl. Kaarten voor het diner kosten 75 euro per stuk. Je kunt een tafel voor tien personen reserveren voor 1.000 euro en daarmee doe je een extra duit in het potje van Team Lef. Op de Facebookpagina van De Firma komen alle sponsoren in beeld; handig voor bedrijven om te kijken met wie je kunt tafelen. Alleen dansen? Dan kun je vanaf 22.00 uur bij De Leeren Lampe terecht. De opbrengst van ieder drankje dat u drinkt komt ook ten goede aan de strijd tegen kanker. Arjan, Kristel, Mario en Barbara besluiten: ‘Kom op Salland! Help ons en daarmee de strijd tegen kanker!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.