burgerbelangen geld is er al dus leg kunstgras neer

BurgerBelangen wijst er op dat in het verleden expliciet al is afgesproken dat op alle sportaccommodaties binnen de gemeente er minimaal één kunstgrasveld zal komen, waarbij de planning zou worden vastgesteld in overleg met de clubs.

“Het grote voordeel van kunstgrasvelden is dat er in de winter langer kan worden doorgespeeld en dat de jaarlijkse kosten lager zijn dan die van een gewoon veld. Dat maakt dat het voor alle partijen beter is om deze velden zo snel mogelijk aan te leggen. Voor zowel Heeten als Mariënheem komt daar als extra argument bij dat alle andere clubs binnen de gemeente Raalte inmiddels voorzien zijn. Dus waarom hen nog langer laten wachten. Het is wel zaak om dit tijdig met de clubs af te stemmen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.