buikpijn van het lachen en topmuzikanten in het hoftheater

Roué Verveer & Rayen Panday – Dubbel optreden

De cabaretier Roué Verveer is onder meer bekend van het comedygezelschap Comedytrain en zijn 3 nu al uitverkochte Ziggodome optredens met de groep GABBERS van aankomende zomer. Hij doet een stuk uit zijn show ‘Op het laatste moment’. Niet alleen de beste beslissingen worden genomen op het laatste moment, ook worden dan de beste grappen gemaakt en de mooiste verhalen vertelt. Dat Roué Verveer zijn publiek laat brullen en schuddebuiken van het lachen, is al bekend vanaf het eerste moment.

In het programma ‘Niet verder vertellen’ neemt Rayen Panday geen blad meer voor zijn mond. Inmiddels durft hij alles te vertellen. Wanneer iedereen altijd maar een mening klaar heeft, blijft alleen hetgeen over wat niet verder verteld mag worden om te vertellen. Wat hij vertelt blijft tussen de bezoekers en hem en dat wordt lachen.

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 18 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00.

Joris Linssen & Caramba – STROOM
Afgelopen jaar maakten de steeds populairdere Joris Linssen en zijn amigo’s van Caramba een pelgrimstocht naar België. Zonder geld, tegen de stroom in langs de Maas. In de show STROOM vertellen de mannen de aangrijpende gebeurtenissen en wonderlijke ontmoetingen die ze mee maakten tijdens hun reis. Het wordt een opzwepend, emotioneel en aanstekelijk muzikaal spektakel.
Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 19 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00.

Jan Akkerman – Back to Vinyl
Bijna 40 jaar geleden bracht oud Focus gitarist Jan Akkerman zijn debuut album onder zijn eigen naam uit. Het album werd vanaf het allereerste moment zo gewaardeerd dat hij er direct een Edison voor ontving. Onlangs werd het album opnieuw uit gebracht. Wederom op vinyl. Genoeg redenen voor “de beste gitarist ter wereld van 1973” om het album, samen met onder andere zijn uit Raalte afkomstige drummer Marijn van den Berg, opnieuw ten gehore te brengen.
Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 20 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 24,00.

Simon Keizer – Ik & Simon
Achter de titel van zijn programma Ik & Simon gaat veel schuil. Niet alleen is het een knipoog naar zijn duoschap, maar nog meer verklapt de titel dat de show heel persoonlijk zal zijn. Het programma gaat enerzijds over Simon de muzikant van Nick & Simon, anderzijds gaat het over de ‘Ik’ van Simon Keizer de persoon achter de schermen.
Op een vooral vertellende manier zal hij zijn visie op momenten uit zijn leven delen. De ene keer met een lach, de andere keer op ontroerende wijze. De meeste verhalen zijn afkomstig uit zijn nieuwe gelijknamige boek dat 6 februari is uitgekomen. Dit alles combineert hij met nieuwe liedjes die speciaal voor dit programma geschreven zijn. Simon laat zijn publiek dichterbij komen dan ooit te voren.
Deze voorstelling vindt plaats op woensdag 24 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 25,00.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.