bruisende ladies night bij welkoop raalte en woonstudio raalte

De Welkoop en Woonstudio Raalte staan op woensdagavond 17 februari van 19.00 tot 22.00 uur in het teken van een bijzondere Ladies Night. Beide winkels organiseren gezamenlijk deze avond en pakken het meteen groots aan. Tijdens deze avond staan tal van bedrijven uit de regio met een stand in de winkels. Er zijn workshops georganiseerd en er zijn een tweetal modeshows gepland. Voor iedere bezoeker staat er een lekker hapje en drankje klaar en uiteraard worden er goed gevulde goodybags uitgedeeld. Wees er met de goodybags er op tijd bij, want op = op. Daarnaast hebben beide winkels speciale kortingsacties, alleen geldig tijdens deze avond.

“We zijn al maanden bezig met de organisatie, en dat gaan de dames terugzien tijdens deze avond”, aldus organisatoren Harrie Overgoor en Bas Nij Bijvank. Hoewel het de eerste editie betreft, wordt er niets aan het toeval overgelaten. Het belooft dan ook een bruisende editie te worden, met veel bedrijven uit de regio die met stands aanwezig zullen zijn. “Wij vinden het belangrijk om andere bedrijven te betrekken bij deze avond. Zo versterk je elkaar en kunnen klanten, in een gezellige en ongedwongen omgeving, kennismaken met deze bedrijven.”

Stands
Het wordt een interactieve avond, waarbij de dames zich in de watten kunnen laten leggen door enkele standhouders. Je kunt je laten masseren door Massagepraktijk Agnes Reimink en extra mooi op te laten maken door een Beauty & Visagie Daniq. Maar dat is lang niet alles, want er is een fotograaf aanwezig die een fotoshoot kan geven. Daarnaast is Art4Nails aanwezig om van je nagels ware pareltjes te maken. Vital Centre is met een loopband aanwezig én kan je voorzien van goede (fitness)gezondheidsadviezen. Verder zal Kapper Schuurman ook aanwezig zijn.

Naast bedrijven waarbij je actief kan deelnemen, zijn er ook nog veel bedrijven die leuke producten aanbieden en die je ter plekke kan kopen. Denk daarbij onder andere aan De Buurman, die biologische maaltijdboxen aanbied. Verder staat Annie Schulten, met haar tassencollectie, er met een stand. Creashop Duymelot is aanwezig met hobbyartikelen. Ricla Design laat een uitgebreide collectie aan hippe sieraden zien. Ine Voetdijk Tuinontwerp kun je van de beste tuininrichting adviezen voorzien. Dieetpraktijk Salus voorziet je van de juiste dieetadviezen. Mooi Parfumerie zal er tenslotte ook staan en heeft een breed scala aan verzorgingsproducten en heerlijke luchtjes mee.

“Maar er is op deze avond meer dan alleen stands van deelnemende bedrijven. Zo heeft de Welkoop een onwijs leuke collectie in vrijetijdskleding. Om 19.30 uur en 21.00 uur is er een modeshow, waarbij de nieuwste collecties geshowd worden. Hartstikke leuk!”, aldus Harrie.

Ondertussen wordt er een heuse masterclass pizzabakken gegeven en is er een heerlijke kruidenwijn proeverij georganiseerd. En niet te vergeten: er is nog plek bij de workshop bloemschikken. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar raalte@welkoop.com of kom naar de Welkoop en laat je gegevens achter. Verder maakt iedereen die deze avond wat koopt bij de Woonstudio en Welkoop, via een loterij, kans op onwijs leuke prijzen. Een uitnodiging is niet nodig, je kunt gewoon vrij inlopen deze avond.

Harrie wil nog wel het volgende gezegd hebben: “We blijven gewoon voor iedereen open. Dus wil je als man een zak hondenvoer kopen deze avond, dan kan dat uiteraard nog steeds.” Kortom: het wordt een hartstikke gezellige avond, met tal van activiteiten, een hapje en een drankje en veel diverse standhouders.

Je vindt Raalte Plaza aan de Heesweg 15-19 in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.