Home / archiefcentraal / broekland weet niet te winnen van holten

broekland weet niet te winnen van holten

“De eerste helft was erg eenzijdig van beeld. Broekland was alleen aan het aanvallen. In principe kwam Holten er niet in voor. Ze maakten in de tweede minuut wel de openingstreffer via een vrije trap”, aldus Richard van Dellen, trainer van Broekland. Broekland kwam nog voor de rust weer op gelijke hoogte. De bal werd voorgegeven en Ruben Simons schoot hem erin namens Broekland.

In het begin van de tweede helft had Holten een aantal kansen. Broekland kreeg ook een aantal mogelijkheden. Na een uur spelen kwam Holten weer op een voorsprong. Broekland kreeg daarna nog wel een aantal kansen, maar scoorde de gelijkmaker niet. “Een gelijkspel was terecht geweest voor Broekland”, zegt Van Dellen.

Broekland zakt door de nederlaag twee plekken naar beneden. Van de zesde plek naar de achtste plek. En heeft 21 punten verzameld. Volgende week zondag staat een uitwedstrijd tegen Diepenveen op het programma.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.