breng je snoeihout naar paasvuur marienheem

De juiste plek voor het paasvuur in Mariënheem is weer bepaald en de rijplaten liggen klaar dus het bouwen kan beginnen. De gemeente is inmiddels begonnen met het brengen snoeihout, maar zaterdag 20 februari is de eerste gelegenheid dat iedereen die schoon (snoei)hout heeft dit kan komen brengen. Het hout kan alleen gebracht worden tussen 9.30 en 14.00 uur, locatie weiland Neppelenbroek, Wissinkweg 36 in Mariënheem.

Er zijn enkele vrijwilligers aanwezig om je zo nodig wat te helpen met het lossen. De vrijwilligers hebben tevens tot taak er op toe te zien dat er alleen schoon (snoei)hout wordt gebracht. Schoon wil zeggen dat het hout absoluut geen metaal (bijvoorbeeld spijkers), chemicaliën (bijvoorbeeld verf) of zand (boomstronken) mag bevatten. Ook struiken/coniferen met stronk worden geweigerd (dus zaag de stronk er eerst af).

Het organiseren van een paasvuur brengt kosten met zich mee. Denk aan kosten voor het berijdbaar maken van het land, opgooien door een kraan, het afvoeren van restmateriaal, herstellen van het land, enzovoorts. Daarom vraagt de organisatie een vrije gift bij het brengen.

De zaterdagen dat er hout gebracht kan worden zijn 20 en 27 februari, 5, 12 en 19 maart.

Op zaterdag 26 maart kan er niet meer gebracht worden, omdat ze dan de bult klaarmaken om het op eerste paasdag (27 maart) ‘s avonds om 20.00 uur, aan te kunnen steken.

Contactpersonen paasvuurcommissie zijn: Gerard Fikken (0572-361554) en Martin Nikamp (0572-366891) en Peter Bruggeman (0572-360032).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.