blues and more rond de pomp wordt festival rond de pomp heino

Vorig jaar was er tijdens het evenement rond om de Leugenpomp in het centrum van Heino ook al een middagprogramma met lokaal en regionaal talent. De organisatie wil graag meer live muziek en cultuur in Heino en breidt het programma overdag uit met film, cultuur, kunst en muziek. De nieuwe naam ‘Festival rond de Pomp’ past hier goed bij. Op verschillende locaties zoals in de Nederlands Hervormde Kerk, het 14-april plein en het Dorpshuus is vanaf 13.00 uur vooral lokaal en regionaal talent te zien en horen. De blues en roots muziek blijft wel een rode draad door het festival en komt op verschillende plekken weer terug in de muziek, film of exposities. Het concept van de avond, in de kroegen rondom de pomp de hele avond bandjes, blijft deze lustrum editie uiteraard hetzelfde. Eerste bevestiging zijn The Veldman Brothers en het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Samenwerking Landstede
Het organisatieteam van Festival rond de Pomp bestaat uit vrijwilligers. Dit jaar worden deze vrijwilligers geholpen door leerlingen van Landstede Raalte van de MBO- opleiding maatschappelijke zorg. De leerlingen denken mee over het middagprogramma in onder andere NH-kerk, Dorpshuis en 14 april plein. Ook helpen en denken ze mee in de promotie en aanvragen van vergunningen. Kaarten voor het festival zijn binnenkort verkrijgbaar via staging2.festivalronddepompheino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.