bijna alle kaarten stoppelhaene gewoon in salland verkocht

De kaarten voor Stöppelhaene waren dit jaar binnen no-time uitverkocht, waardoor er geen lokale verkoop van fysieke kaarten is. De kaarten konden alleen online gekocht worden. Dat zorgde op onder andere social media, maar ook onder artikel op Salland Centraal, voor nogal wat verontwaardiging. Zo vonden mensen het oneerlijk dat Sallanders geen kans kregen om kaarten te kopen en dat er heel veel mensen van buitenaf komen. Daar is volgens de organisatie dus geen sprake van.

Wachtrij
Nadat de organisatie bekend maakte dat Marco Borsato komt optreden, ging de kaartverkoop keihard. Zo hard, dat besloten werd de kaartverkoop tijdelijk stil te leggen tot de tweede artiest bekend gemaakt werd. Toen afgelopen weekend Guus Meeuwis aan het rijtje werd toegevoegd en de kaartverkoop maandagochtend weer van start ging, waren de kaarten binnen een mum van tijd weg. Al ruim een uur voordat de kaartverkoop hervat werd, stonden mensen in de wachtrij. Sommigen tevergeefs. Dat er mensen wel een kaart kregen terwijl ze pas later in de wachtrij kwamen, is bij de organisatie niet bekend.

Wittenhorst: “Wij werken samen met Paylogic, dit is een gerenommeerd ticketbedrijf dat voor vele grote evenementen tickets verkoopt. Zij hebben een bewezen wachtrij systeem wat ook hier is gehanteerd.” Overigens hadden oplettende kaartkopers nog geluk. Omdat er zo fanatiek geprobeerd werd te kopen, kwamen er, nadat het al uitverkocht was, weer een paar kaarten vrij. Ongetwijfeld omdat sommigen kaarten gereserveerd hadden, maar die reservering verloopt na twintig minuten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.