Home / archiefcentraal / beter zicht op infocentrum ijssel den nul

beter zicht op infocentrum ijssel den nul

Ook ontstaat er een beter zicht op het Infocentrum vanaf de Rijksstraatweg. Passerende automobilisten zien het Infocentrum met haar prachtige natuur-zwemwater en de mooie tuin beter liggen.

Verder zal de houtwal aan de noordzijde van het zwemwater gefaseerd afgezet worden om zo elke keer een stuk houtwal te verjongen. Deze houtwal blijft dan laag en groen. De kenmerkende essenlaan langs het natuur- zwemwater en de toegangsweg van het Infocentrum zal blijven staan. Wel zullen de 2 grote wilgen vooraan op de zwemwater parkeerplaats verwijderd worden vanwege de veiligheid voor bezoekers, fietsers en parkerende auto’s.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.