beter zicht op infocentrum ijssel den nul

Ook ontstaat er een beter zicht op het Infocentrum vanaf de Rijksstraatweg. Passerende automobilisten zien het Infocentrum met haar prachtige natuur-zwemwater en de mooie tuin beter liggen.

Verder zal de houtwal aan de noordzijde van het zwemwater gefaseerd afgezet worden om zo elke keer een stuk houtwal te verjongen. Deze houtwal blijft dan laag en groen. De kenmerkende essenlaan langs het natuur- zwemwater en de toegangsweg van het Infocentrum zal blijven staan. Wel zullen de 2 grote wilgen vooraan op de zwemwater parkeerplaats verwijderd worden vanwege de veiligheid voor bezoekers, fietsers en parkerende auto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.