beladen verkoop van markante woning aan de dijk in wijhe

Inmiddels is de woning helemaal ontruimd en wordt het door een vrijwillige verkoop bij inschrijving verkocht. Op donderdag 25 februari, zaterdag 27 februari en zaterdag 5 maart zijn er kijkdagen en kan de woning samen met een makelaar van Hannink Makelaars van onder tot boven bekeken worden.

Woning
Het vrijstaande woonhuis aan de Dijk 50 in Wijhe is gebouwd voor 1900 en is nog steeds geheel in oorspronkelijke staat. “Het huis biedt u de mogelijkheid om geheel naar eigen wens te verbouwen of nieuw te bouwen, alles conform het vigerende bestemmingsplan Wijhe”, vertelt Inneke Reimert van Hannink Makelaars. “De kavel is 605 m² groot en beschikt over drie bijgebouwen, namelijk een houten schuur van 6x 15 meter (90 m2), een houten schuur van 6 x 3,5 meter (21 m²) en een berging van ongeveer 3 x 2,5 meter (7,5 m²).”

Download voor alle voorwaarden de informatiebrochure op staging2.hannink.nl. Wil je meer informatie, dan kun je ook contact opnemen met Hannink Makelaars Wijhe (0570-524344), mail naar info@hannink.nl of kom langs aan de Stationsweg 23 in Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.