Home / archiefcentraal / beelden diefstal wallabys in olst

beelden diefstal wallabys in olst

Er zijn camerabeelden van de diefstal van twee wallaby’s in Olst. Michel en Nadja ten Have zijn vanavond te zien in Hart van Nederland op SBS6. Maandagavond werden er bij het stel twee wallaby’s gestolen. Een flyeractie in de buurt heeft niets opgeleverd en ook de politie heeft geen idee wie de dader is.

Het is al de tweede keer in korte tijd dat er bij het stel wallaby’s gestolen zijn. Twee maanden geleden werden er drie kleine kangoeroe’s gestolen. Na de diefstal werden er camera’s geplaatst, dus de dieven staan op beeld.

Bekijk de beelden via deze link.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.