bb goed dat inwoners mee mogen denken over aanpak kruising

Verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng heeft de knelpunten/aandachtspunten in de huidige situatie in beeld gebracht en er wordt een aantal maatregelen voorgesteld om op korte termijn de verkeersveiligheid voor de fietser te verbeteren. Ook de inwoners worden om hun mening gevraagd.

“Goed dat een erkend bureau de mogelijkheden in kaart heeft gebracht, dat er concrete voorstellen liggen en dat nu ook de mening van de inwoners wordt gepeild”, laat Ben Nijboer van BurgerBelangen weten. “Het is wel zaak om deze onderzoeksfase niet te lang te laten duren en zo snel mogelijk richting uitvoering te gaan. Elke dag dat deze onoverzichtelijke en onveilige situatie langer duurt, is er één teveel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.