baas wijhese veer plaatst waarschuwingslicht

Om te voorkomen dat er nog meer ongelukken in het donker gebeuren, heeft pontbaas Bert Keukenkamp van het Wijhese Veer zelf een waarschuwingslicht geplaatst op de veerstoep in Wijhe. Dat meldt RTV Oost.

Keukenkamp heeft de lamp gehuurd en laat hem staan tot het hoogwater voorbij is.
Afgelopen week reed een automobiliste het water van de IJssel in, omdat ze druk was met haar navigatie. De vrouw kon ternauwernood uit haar auto komen, maar de schrik zat er goed in. De auto wordt vanavond van de rivierbodem gehaald.

Te donker
Volgens pontbaas Keukenkamp is het veel te donker op de veerstoep. Hij vindt dat de gemeente Olst-Wijhe de verlichting moet verbeteren. Met die bewering is wethouder Marcel Blind het overigens niet eens. Hij verklaarde deze week dat de verlichting net is aangepast en dat hij nog geen klachten had gehoord.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.