auto navigatieblunder 20 meter verderop gevonden

Rijkswaterstaat heeft op de bodem van de IJssel de auto teruggevonden die zondagavond op de veerstoep van Wijhe het water inreed. Rijkswaterstaat spoorde de auto met behulp van een sonarboot en duikers op. Het voertuig lag 20 meter stroomafwaarts van de veerstoep op 6 meter diepte, meldt RTV Oost.

Een 41-jarige vrouw reed zondagavond per ongeluk de IJssel in terwijl de veerboot aan de andere kant was. Ze zou met haar navigatiesysteem bezig zijn geweest en daardoor stoptekens hebben gemist. De bestuurster liep alleen een nat pak op en bleef verder ongedeerd. De auto zonk af.

Rijkswaterstaat zocht gisteren de hele dag de rivier af naar het vermiste voertuig, maar vond niets. Vandaag is verder gezocht met een sonarboot en een duikteam. De auto werd toen vlot gesignaleerd. Naar verwachting wordt de auto morgen geborgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.